Retraite op maat - Ruimte in Slowakije

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


Wandelen

Retraite

Workshops

Retraite

Retraite op maat


Helemaal tot jezelf komen  op een prachtige plek in de natuur. Bezinning en stilte brengt je bij je diepste vragen en verlangens. Bij wie je werkelijk bent.
Heb je behoefte aan rust en tijd om helemaal om tot je zelf te komen dan kan dat op allerlei manieren. Het kan  heerlijk zijn dat je even nergens voor hoeft te zorgen, aan te denken of bezig te zijn met anderen. In de hangmat dromen, mijmeren, lezen, genieten van de natuur, wandelen en naar de sterren kijken kan al voldoende zijn om meer rust te ervaren in jezelf.

In de ochtenduren is er ruimte en aandacht voor individuele ondersteuning, afgestemd op jou behoefte. De individuele sessies kunnen per dag worden geboekt.

Tijdens de retraite bied ik als therapeut ondersteuning en begeleiding in je proces in de vorm van  Lichaamsgerichte therapie ,  Acceptatie en Commitment Therapie (ACT), Massage en Natuurgeneeskunde behandeling

Voorafgaande aan de retraite vindt er een intake en kennismaking plaats in de praktijk in Nijmegen. In de intake wordt helder wat je wensen, je thema en het doel en je behoefte is.

Het ontbijt, de lunch en het avondeten worden naar wens volledig verzorgd. De maaltijden zijn  puur en  met verse ingrediĆ«nten bereidt. Met dieetwensen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden.
In de vrije uurtjes is het mogelijk om te doen waar je zin in hebt, wandelen, luieren in de hangmat, schilderen, schrijven of helemaal niets.

De retraite word begeleid door Margreet Smit, mede-eigenaar  van Milydom en praktijk Corekracht.
Voor meer informatie over Margreet  kijk op www.corekracht.nl


Prijzen retraite


 


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu